Jeroen Goede studeerde af in Marketing. Al snel kwam hij in contact met werving en selectie en koos hier gepassioneerd voor. Vervolgens maakte hij kennis met het vak communicatie en de ideale combinatie van werving en selectie in het communicatievak was voor hem geboren.
Hij leidde de vestiging van Capacity in Den Haag. Daarna trok hij met zijn gezin een half jaar door de bush in Australië. Terug in Nederland zette hij zijn carrière met succes voort bij OnlyHuman. Hierna was hij werkzaam bij Mastwijk Consultancy, om uiteindelijk te kiezen voor het opzetten van een eigen bedrijf: Goede Executive Search.

 

Sinds zomer 2012 is Jeroen Goede lid van Logeion’s Adviesraad positionering vak & beroepsgroep. Deze adviesraad heeft als opdracht een heldere strategie te ontwikkelen voor de positionering van het communicatievak en de beroepsgroep. Met aandacht voor: doelgroepen, boodschapstrategie, keuze van thema’s, ongewenste beeldvorming, programma’s en concrete acties en aanbevelingen. En daarnaast het bestuur gevraagd en ongevraagd te adviseren.

 

In 2017 is Jeroen Goede aangesloten bij Rotary Nieuwspoort. De Rotary is een serviceorganisatie. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging.