Goede Executive Search heeft zich gespecialiseerd in bemiddeling van zwaardere communicatiefuncties, zowel van tijdelijke aard als voor vast. Het gaat daarbij om functies waarvoor een hbo- of wo-opleiding en ten minste zes jaren relevante ervaring vereist zijn. Integriteit, persoonlijke ondersteuning en meer dan een decennium aan ervaring en netwerken zijn bij Goede Executive Search gewaarborgd.

 

Goede Executive Search richt zich op ondernemende, hoogopgeleide professionals. Mensen met ambities, ondernemersgeest, toekomstvisie en talent. De opdrachten sluiten aan bij jouw potentieel en ambitie. Functies van senior adviseur tot directeur. Functies met een commitment!

 

Kandidaten van Goede Executive Search profiteren van een groot professioneel netwerk en persoonlijke begeleiding. Er wordt bij Goede Executive Search gewerkt vanuit het netwerk in plaats van vanuit een database. Goede Executive Search zal je gedurende procedures optimaal voorbereiden en begeleiden. Goede Executive Search speelt een actieve rol in de coaching van zijn kandidaten, zowel op vakinhoudelijk als op managerial gebied.

 

Het netwerk heeft een sterke binding. Er is een Executive club van (interim-) professionals en een enthousiaste RvC (Raad van Creativiteit) bestaande o.a. uit:

 

- Bas Douma, Bascommunicatie.com*;

- Jan Erik Ouwehand, hoofd Marketing Communicatie Siemens NL;

- Guido Rijnja, communicatieadviseur RVD, Ministerie van Algemene Zaken;

- Ella Broos, plaatsvervangend directeur Ministerie van SoZaWa;

- Roelof Oldenziel, fiscalist (Fiscalist Direct).

 

Allen mensen die als klankbord fungeren, adviseren en een groot netwerk hebben.

 

* Goede Executive Search bv werkt ook samen met Bascommunicatie.com op gebied van circulaire economie.